PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓

❮PDF / Epub❯ ☃ Alang Rebus Tak Empuk ✐ Author Aimi Shabana – Escortgps.co Sepatutnya sejak awal lagi aku sedar diri Ziyad memang tak akan jatuh cinta pada perempuan 'sederhana' seperti aku ni Hanya aku yang terlebih perasan berangan angan sampai tak ingat dunia Sepatutnya aSepatutnya sejak awal lagi aku sedar diri Ziyad memang tak akan jatuh cinta pada perempuan 'sederhana' seperti aku ni Hanya aku yang terlebih perasan berangan angan sampai tak ingat dunia Sepatutnya aku bilang dulu jerawat yang aku ada Kemudian bahagikan dengan jumlah parut yang dah rupa macam apam bintik polka polka dot ni Lepas tu darabkan pula dengan kulit aku yang tak ubah macam kulit manggis te.

Rlebih masak Dah dapat jawapannya itu barulah aku buat perbandingan dengan kriteria yang Ziyad nak Sesuai ke tidak?Sepatutnya aku semak dulu terma dan erti sebenar perkataan 'kawan' dan 'kekasih' itu dalam Kamus Dewan Edisi Empat terbitan DBP Barulah aku tak tersalah tafsir maksudnya Degil Degil DegilBaik Shifa Marilah kita berfikir secara positif Ini bukan pengakhiran sebuah kehidupan Kalau tak ada.

alang mobile rebus pdf empuk free Alang Rebus ebok Alang Rebus Tak Empuk PDFRlebih masak Dah dapat jawapannya itu barulah aku buat perbandingan dengan kriteria yang Ziyad nak Sesuai ke tidak?Sepatutnya aku semak dulu terma dan erti sebenar perkataan 'kawan' dan 'kekasih' itu dalam Kamus Dewan Edisi Empat terbitan DBP Barulah aku tak tersalah tafsir maksudnya Degil Degil DegilBaik Shifa Marilah kita berfikir secara positif Ini bukan pengakhiran sebuah kehidupan Kalau tak ada.

PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus  PDF  ✓ escortgpsco ✓

PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ AIMI SHABANA dilahirkan pada 29 Julai di sebuah perkampungan kecil di bahagian utara Negeri Perak AIMI SHABANA orangnya pemalu Lidahnya tidak sepetah orang lain dan pada yang baru mengenalinya dia mungkin akan dianggap sebagai seorang yang pendiam Maka AIMI SHABANA menggunakan medium lain untuk berkata kata bagi menterjemahkan isi hatinya yang terpendam Dia menjadi penulis dan dia mahu berko

10 thoughts on “Alang Rebus Tak Empuk

  1. kuzzeen kuzzeen says:

    PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ alang mobile, rebus pdf, empuk free, Alang Rebus ebok, Alang Rebus Tak Empuk PDFManis Sangat sangat manisComel Sangat sangat comelAku sukakan naskah ini Walaupun zaman study dan berabad ditinggalkan tapi naskah ini berjaya menarik kembali kenangan manis 'Pada Zaman Dahulu' TAHNIAH Adiwarnai Not a single foreign words in this bookii Tiada langsung adegan 18SGiii Bayang bayang 18SX pun tak kelihatanTAHNIAH Penulisi Plot yg kemasii Olahan yg menarikiii Perkembangan watak yg sekata walaupun agak 'sesak' dengan geng 4S Fairuz Aiman keluarga Shifa Ziyad dan segala antoganisnyaiv Penulisan yg bersih dan matang biarpun tanpa ayat berbunga bungav Gaya bahasa 'yg sedang2 saja' sederhana tapi terkesan kepada pembacavi Prolog n Epilognya padan muka untuk pembaca aku la tu yg suka membelek ms depan dan belakang setiap kali mula membacavii Watak Shifa berani tapi masi


  2. Ririn Aziz Ririn Aziz says:

    PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ alang mobile, rebus pdf, empuk free, Alang Rebus ebok, Alang Rebus Tak Empuk PDFcomel sangat sangat comel itu jer yang terfikir tatkala menghabiskan buku ninurul shifa pelajar tahun akhir jurusan ekonomi di UMT shifa gadis yang sederhana agak pendiam dan pemalu komunikasinya dgn pelajar lelaki adalah di tahap paling minimum walaupun agak kurang cantik berkulit gelap tak berapa nak tinggi dan muka dipenuhi jerawat shifa


  3. Hajar Hajar says:

    PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ alang mobile, rebus pdf, empuk free, Alang Rebus ebok, Alang Rebus Tak Empuk PDFMembaca buku ni buat saya teringatkan kisah Nisa dan Adif dalam Tas Merah Jambu Kompilasi Kebun Mimpi Cuma Shifa ni agak berani sikit kot berbanding Nisa yang agak reserve tu Kisah yang agak simple bermula dengan Shifa yang menyimpan perasaan pada Ziyad semenjak tahun pertama pengajian mereka Shifa tak berani nak meluahkan perasaannya sebab dia sedar dirinya yang 'biasa biasa' tu tak layak nak berganding dengan Ziyad yang kacak bergaya tuAkibat terlupa memadam sistem pesanan ringkas SMS yang tak sepatutnya dihantar pada Ziyad adik bongsu Shifa telah TERhantar SMS tersebut pada Ziyad ketika bermain main dengan telefon bimbit Shifa Gelabah juga Shifa dibuatnya Namun dari situlah bermulanya hubungan baik antara mereka Ziyad memang anggap Shifa tu cuma kawan baik Tapi


  4. Cik Pah Cik Pah says:

    PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ alang mobile, rebus pdf, empuk free, Alang Rebus ebok, Alang Rebus Tak Empuk PDFZaman yang pernah ditempuhi yang tak dapat diulangi kembali Zaman remaja Zaman belajar bersahabat bergelumang dengan buku buku ilmiah zaman menghafal segala formula zaman buat mind map nota kecik Arghh rindunya Banyak lagi kenangan indah masam manis dulu dulu pasti terimbas kembali sewaktu melayari Alang rebus tak empuk Zaman di 'U' ni lah orang cakap mudah nak cari jodoh selain tujuan utamanya untuk belajar dan menggenggam segulung sijil Ramai yang bercinta dizaman belajar tapi bilangan pasangan yang berjaya sehingga ke jinjang pelamin boleh dibilang dengan jari sahajaWalaupun cerita ini tidak berakhir dengan perkahwinan tapi bay


  5. Wan Farahana Wan Farahana says:

    PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ alang mobile, rebus pdf, empuk free, Alang Rebus ebok, Alang Rebus Tak Empuk PDFNovel nie is very simple and yet tak memboringkan Sebenarnya untuk saya yg dh nearly 30 tahun ini bila baca novel mcm ini buat saya rasa muda 10 tahun ke belakang because sepanjang saya baca novel nie saya rasa macam sy pnh experience with all this cinta monyet friendship assignment belambak2 FYP proposal kena reject semua lacerita nie sgt la sweet nak2 pulak penulis x gambarkan heroin dia muka ala ala siti saleha ke wawa zainal ke or pelakon2 comel2 yg ramai kt pasaran skrg Yang menariknya dia gambarkan gadis tue gelap banyak jerawat cantik sikit pada jalan tar dan pendek tp mukanya sweet ala2 cheryl samadpendiam pemalu dan baik hati yang minat sgt dekat jejaka yang hensem charming tinggi mcm model and jejaka tue pulak mmg tak pandang la awek2 yg tak


  6. Afifah Afifah says:

    PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ alang mobile, rebus pdf, empuk free, Alang Rebus ebok, Alang Rebus Tak Empuk PDFAlang Rebus Tak Empuk sangat manis Comel Tak terlalu sarat dengan emosi konflik Saya boleh ketawa keseorangan dengan telatah Aiman yang menceriakan suasana dan menitis air mata bila Shifa mengambil keputusan untuk melupakan ikatan persahabatan dengan Ziyad gara gara ZaraZIYAD SAYA SUKA AWAKIa bermula dengan ayat ini Kalau bukan kerana Mikail adik Shifa tersalah hantar msg yang ditaip suka suka oleh Shifa kepada Ziyad mana mungkin hubungan mereka akan lebih jauh? Sewaktu Ziyad tanya 'Shifa awak suka saya?' lantas Shifa menjawab 'Saya memang suka awak' itu satu tindakan yang sangat sangat beraniTambah tambah bila dia tetiba cakap saya nak jadi kekasih awak Mahunya si Ziyad tak terkejut Walhal sebelum ini tak pernah berhubung Nombor Shifa juga Ziyad tak simpan Dah la Shifa bukannya sentiasa buka mulut dengan dia Asyik tundukkan kepala saja Terus Ziyad tampil dengan idea bernas semata mata untuk tidak memalukan S


  7. fizzrosie fizzrosie says:

    PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ alang mobile, rebus pdf, empuk free, Alang Rebus ebok, Alang Rebus Tak Empuk PDFShifa itu gadis biasa biasa sahaja sudahla rendah sahaja kulitnya hitam manis menggerutu dgn jerawat pula tu tapi terjatuh hati pulak dengan jejaka idaman malaya Ziyad sejak kali pertama bersua dengan jejaka itu di hari pendaftaran kampusnya tapi Ziyad kata ciri ciri gadis idamannya tentu saja bukan yg sejenis dgn ShifaLalu apa yg terjadi bila Ziyad mula makan sambal belacan mula membeli keropok rings dan mula membca novel baju melayu hijau serindit ? hehehe


  8. nilam nilam says:

    PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ alang mobile, rebus pdf, empuk free, Alang Rebus ebok, Alang Rebus Tak Empuk PDFKisah cerita ni adalah kisah mengenai Nurul Shifa seorang yang sopan santun pendiam lemah lembut dan sume yang baik la ada kat diri dia nitapiitapiiTAPI kelemahan dia adalah dia TAK CANTIK dia hitam bak kulit manggismuka dia banyak jerawat bak jalan tar bukan aku cakap yetp Shifa so dia cam rendah diri la atas kelemahan dia ni tp dia x sedar diri dia tu comelheheSi Shifa ni sebenarnya ada hati kat Ziyad Ziyad ni satu kelas dengan dia Tapidia x pernah pun bercakap dengan Ziyad nisebab dia ni pemalu sikitpadahal si Ziyad ni kwn baik Sarah roomate Shifa aka BFF Shifa kat U tu Dia boleh je ambil peluang berbaik2 kalau betul dia suka kat Ziyad tp sebab dia ni pemalupendiam dan macam2 lg laso bila Ziyad ckp dengan Sarah dia tunduk jedan diamNak dijadikan ceritaShifa dengan tidak sengaja menghantar SMS kat Ziyad Masa tu dia just taip2 je SAYA SUKA AWAK ZIYAD tp x hantar punntah macam mana adik Shifa ni gatal2 tgn dia p tolong hantarkanhuahahaSo apa lgmalu sehSi Ziyad ni pulak


  9. Azizah Azizah says:

    PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ alang mobile, rebus pdf, empuk free, Alang Rebus ebok, Alang Rebus Tak Empuk PDFSekali baca tajuk novel ni ingatkan akan ada kisah sengal heronya seperti watak Alang dalam SUUN Tapi ternyata jalan cerita dan plotnya langsung tiada perkaitanyaComel aje kisahnya walaupun hanya kisah kecil anak remaja di menara gading sebenarnya perkataan menara gading tu macam poyo jekan Tapi kisah ni manis sebab garapan dari penulisnya yang pandai olah plot flashback dan ayat ayat yang manis bergula walaupun hanya untuk gambaran sesuatu ya


  10. Ann Ann says:

    PDFEPUB Alang Rebus Tak Empuk PDF Ç Alang Rebus PDF ✓ escortgpsco ✓ alang mobile, rebus pdf, empuk free, Alang Rebus ebok, Alang Rebus Tak Empuk PDFOhhh so sweet memang i suka sangat novel ni walaupun santai saja ceritanyamemang asyik membacanyaKisah Shifa yang memang sejak awal semester lagi syok pada Ziyad lelaki boleh tahan wajahnya bagi ShifaShifa pula sudahla banyak jerawatberkulit gelapdan memang bukan selera Ziyad yang memang berselera tinggi Sehinggalah eksiden semasa cuti hari raya


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *